Who?!

Conform testelor de pe Feisbuc, sunt Myself sau The Helper si desi nu am nici cea mai mica idee ce dracu` vor sa spuna toate astea, imi place cum suna. Bag de seama ca sunt om ca lumea si am o structura psihologica dubioasa; sa intelegeti, deci, ca sunt o fire complexa – imi plac plimbarile lungi sub clar de luna, poeziile, filmele romantice si sa inghiontesc lucruri moarte cu un bat. Datele obiective sunt irelevante, nu trebuie sa stiti mai mult decat ca am 19 ani (si ca asta e sexy). Am fost crescuta de sitcom-uri americane si de desene animate in limba engleza, iar mai nou, sunt studenta la Drept si relativ mandra de asta. Drept dovada ca nu am depasit inca adolescenta, trec prin faze – imi plac o gramada de domenii, genuri de muzica, tipuri de imbracaminte and so on and so forth – ceea ce nu-i prea grozav, ma face sa par toleranta si sociabila. Sunt fanul no.1 al Youtube-ului si, in general, petrec (nu, nu in sensul de party) prea mult timp pe Internet. Cand o sa fiu mare, vreau sa am gramezi de bani si sa nu dau nimanui din ei. Ah, si am o pisica.

Hugsies,
June

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dac-ar fi sa ma iau tot dupa nenea Feisbuceanu, eu mi-s The Individualist, adicatelea ceva mai egoista, ceva mai self-conscious si ceva mai cu probleme de self-esteem decat mamzel June. Mai am nitel si trec si eu pragul de 19 ani [later edit: l-am trecut], si nu mi se pare neaparat o chestie rea sa-ti placa o groaza de lucruri diferite, pentru ca, intr-un fel, asta zice ca esti la varsta la care (inca) iti permiti sa nu stii ce dracu’ vrei de la viata si de la oameni, si-asta e o chestie care mie-mi place. In general, am o oarecare oroare de lucrurile si situatiile batute in cuie si de obicei fac tot posibilul sa ma asigur ca am o portita de scapare undeva, asa, pentru orice eventualitate. Uneori sufar de un complex Peter Pan in stare moderata si am mari probleme in a lua decizii, fie ca e vorba de ce rochie sa-mi iau sau de facultatea la care sa ma duc. Apropo, din toamna studenta la medicina ma numesc, desi stiu ca ce-am zis eu pe-aici nu e tocmai cea mai buna carte de vizita pentru asa ceva.

Din pacate (probabil), in viata reala sunt o persoana mult mai putin vehementa decat o sa las impresia uneori pe-aici.

Spre deosebire de June, sunt o persoana complet dezinteresata de latura materiala a vietii, cu inclinatii spre meditatie si transcendent si… ah, rahat, pe cine-ncerc sa pacalesc? Vreau nu gramezi, ci munti de bani, si o armata de sclavi diversificata etnic si religios care sa se joace de-a gladiatorii prin palatul meu kitschos si opulent in timp ce eu imi mananc strugurii poleiti cu pulbere de aur. That’s my idea of peace and harmony.

Yours truly,

Kat M.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: